Dagslysregulering med DALI

Schneider Electrics KNX/DALI-pakke gør det nemt og billigt at installere dagslysregulering i op til fire rum.

Med denne startpakke får du alt hvad du skal bruge for at give dine kunder en energibesparende lysstyring, som automatisk tilpasser sig det naturlige lys udefra. Resultatet er, at der altid er behageligt lys i hvert rum, og at dine kunder sparer på energien.

Men det er ikke kun dine kunder, der sparer. Du sparer også, for med vores KNX/DALI-pakke sparer du tid til installation og opsætning. Med denne startpakke får du alle de nødvendige komponenter til en lavere pris end hvis du køber dem hver for sig.

Pakken er på lager nu hos din grossist og kan bestilles med varenummer:                                                   KNX DALI-4rums-styr og El-nr.: 1026002227

Det får du i pakken

  • 1 stk. strømforsyning
  • 1 stk. KNX/DALI-gateway
  • 4 stk. PIR med indbygget måling af lysniveau
  • 4 stk. tryk i LK FUGA-design, hvid
  • 1 stk. USB-interface til kommunikation mellem KNX-software på pc og din KNX-installation
  • Guide: Kom godt i gang, trin for trin

     

Hjælp og gratis software

Du får også en PDF-fil med detaljeret vejledning til selve installationen og en projektfil til ETS4, hvor vi på forhånd har foretaget programmeringsarbejdet til din installation. Begge filer kan du downloade via menuen til højre. Du kan få en gratis version af KNX-softwaren ETS4 Lite via KNX Associations eCampus, hvis du ikke allerede har en ETS4-licens på din pc.

 


 

 

Tilbage