KNX Multi touch pro

Multi touch pro er den vægmonteret touch skærm hvor brugervenlig er i fokus

Brugervenlighed er alfa omega i den verden vi lever i. Og mange ting kan styres med et swipe på telefonen. Med KNX Multitouch Pro har vi flyttet denne tankegang ind i kontoret og hjemmet. Byd velkommen til vores nye vægmonterede touchskærm, der gør det nemmere at styre lys og temperaturer i bygningen; KNX Multitouch Pro.

KNX Multitouch pro

Opfylder et stigende behov

KNX Multitouch Pro gør det muligt at styre forskellige elementer i rummet så som temperatur, persienner og belysning med et intuitivt brugerinterface, der kan skræddersys,og er lige så nem at betjene som en smartphone.


KNX Multitouch Pro anvender den åbne og standardiserede protokol KNX, som er en af de mest udbredte kommunikationsprotokoller til bygningsautomation.

"Vi ser en stigende interesse for intelligent energistyring både i virksomheder og private hjem, men det er vores opgave at gøre det komplekse simpelt. Det er KNX Multitouch Pro et direkte eksempel på, fordi vi samler forskellige elementer i boligen på en enkelt skærm. På den måde har man fuld kontrol over indeklimaet og komfort, fordi man undgår at gå og justere på samtlige radiatorer, kontakter og persienner i løbet af dagen, og i stedet kan betjene det hele ét sted,” siger David Toftlund, Produktchef i Schneider Electric.

 

Find den i produktkataloget her: http://www.lk.dk/produkter/knx/touchskaerme

Tilbage