Daginstitution i Glostrup - ca. 1.200 kvadratmeter:

“For slutkunden er det en fordel, at man ikke skal have tre eller fire systemer fra flere forskellige leverandører til at spille sammen. Jeg er helt overbevist om, at der på sigt ligger en pæn besparelse her.”

Palle Jensen

KNX holder energiforbruget nede i stort passivhus

Glostrup Kommune bygger ny, energirigtig børneinstitution og vælger KNX fra Schneider Electric til at styre lys, varme og ventilation

Energibesparelse og innovation går hånd i hånd ved Essedal, hvor Glostrup Kommune snart åbner sin nye, 1.225 kvadratmeter store børneinstitution. Den opføres som et passivhus, der er underlagt meget strenge krav til energiforbruget.

Nøglen til det lave energiforbrug er intelligent styring af lys, varme og ventilation, og med en avanceret KNX-installation fra Schneider Electric til netop den opgave, kan man roligt sige, at fremtiden er flyttet ind i det nye byggeri.

Installationen er foretaget af MJ Elektro, og direktør Palle Jensen fortæller, at KNX viste sig at være den perfekte løsning til opgaven:

“Byggeriet er projekteret med nogle meget klare krav til overvågning og styring af energiforbruget. Oprindeligt var der foreskrevet en CTS-styring med flere stand-alone systemer, men vi tog en snak med rådgiveren og bygherren og anbefalede en KNX-baseret løsning, der styrer hele installationen.”

Tilbage