Fordele ved KNX med Scheider Electric

Schneider Electric har kompetencer og ressourcer til at være din foretrukne samarbejdspartner, når du skal udføre en KNX-installation.

Vi har:

USP om komponeneter

Schneider Electrics KNX-komponenter er udført i monoblok-konstruktion, og vi tilbyder mere funktionalitet i hver enkelt komponent.

Dansk software og hjælpeværktøjer

SE Calc, SeeTool, en dansk oversættelse af ETS, dansk produktdatabase og ikke mindst vores samling af gennemprøvede og dokumenterede KNX-løsninger er blot et udvalg af alle de hjælpeværktøjer, som vi står klar til at dele med dig

Opdateret support

Vores KNX-eksperter er opdaterede med den nyeste viden om KNX-teknologien og de sidder klar til at rådgive dig om KNX - på dansk

Projekterfaring

Når du vælger Schneider Electrics KNX-komponenter og -løsninger, er du i sikre hænder. Vi har ikke bare de rigtige produkter - vi har også erfaringen fra en række KNX-projekter i Danmark. Schneider Electric har været involveret i en række KNX-projekter på dansk grund, der er gode eksempler på styrken og spændvidden i KNX-teknologien. Se vores korte intro-video (ca. 3 min. varighed), hvis du ønsker at vide mere om vores KNX-koncept. Her fortæller bl.a. produktchef Lillian Andersen om potentialet i KNX-teknologien.

Tilbage