Få din KNX-certificering hos Schneider Electric

På bare fire dage kan du blive certificeret i KNX hos Schneider Electric. Det betyder, at du sparer en kursusdag i forhold til andre KNX kursusudbydere i Danmark – uden at vi går på kompromis med indholdet og udbyttet.

Kurset afholdes efter de gældende regler udstedt af KNX Associationen. Det betyder, at der altid undervises i det nyeste KNX materiale, at underviserne holder sig opdateret i forhold til udviklingen omkring KNX og videndeler med det øvrige KNX team hos Schneider Electric, samt at undervisningsmetoderne løbende udvikles til kusistens fordel. Kurset er tilrettelagt med en fordeling på 50% teori og 50% praktik.

Kursets teoretiske del

I den teoretiske undervisning får du grundlæggende viden om følgende emner:

  • KNX system argumenter
  • KNX kommunikation
  • KNX topologi
  • KNX telegrammer
  • KNX BUS enheder
  • KNX Power Line
  • KNX projekt design
  • KNX fejlfinding og problemløsning

Kursets praktiske del

Den praktiske del af kurset tager udgangspunkt i opsætning og opstart af ETS softwaren på baggrund af praktiske opgaver. Her lærer du, hvilke produkter du kan anvende til hvilke funktioner, og vi afprøver de tilhørende installationsmetoder. Som afslutning på den praktiske del får du indsigt i de mere avancerede standardapplikationer, som Schneider Electric har udviklet til brug i det daglige arbejde.

Fleksible træningspaneler og konkrete eksempler

Til kurserne har vi udviklet fleksible træningspaneler, så du udover teoretisk KNX viden og produktindsigt også får praktisk træning i arbejdet med blandt andet Schneider Electrics standardapplikationer til KNX. Alt materialet på kurserne er naturligvis på dansk for at gøre det så enkelt og lettilgængeligt som muligt. Undervisningen er desuden i stor udstrækning baseret på eksempler og problemstillinger fra din hverdag, så vi er sikre på, at du får praktisk anvendelig viden med dig hjem. Vi tilbyder også korte, gratis produkttræningskurser i forbindelse med konkrete projekter. Her gennemgår vi blandt andet produktsortimentet og de specielle KNX standardapplikationer. Kontakt kundecenter@schneider-electric.com og hør nærmere.

Praktiske oplysninger

Certificeringskurserne har max. 10 deltagere, er åbne for alle og koster 16.000 kr. ekskl. moms.

    Tilbage