KNX er på dansk og i dansk design

Hos Schneider Electric mener vi, at KNX er den optimale løsning til at opfylde behovet for bygningsautomation i bygninger generelt - fra luksusvillaer til domicilbygninger. Derfor arbejder vi på at udbrede KNX-standarden og gøre den tilgængelig for alle, der enten skal vælge en intelligent bygningsinstallation eller arbejde med den i praksis - fra rådgivere, arkitekter og slutkunder til el- installatører og elektrikere.

 

Vi fokuserer overordnet på to områder:

1. Produkter i dansk design

Schneider Electric står bag nogle af markedets førende KNX-komponenter, og vi udvikler nye hele tiden. Vores komponenter fås i det velkendte og elegante LK FUGA eller LK OPUS design, så komponenterne passer perfekt sammen med den øvrige el-installation.

2. Programmering og værktøjer på dansk

For at gøre KNX nemt at arbejde med lægger vi stor vægt på at gøre KNX tilgængelig på dansk - også når det gælder software til beregning, projektering og programmering af KNX-installationer. Schneider Electric har derfor selv udviklet SEE Tool og SE Calc samt bidraget væsentligt til den danske oversættelse og kvalitetssikring af ETS.

Schneider Electric har komplette, danske produktdatabaser til både ETS4 og ETS3 til gratis download her på KNX-portalen. klik her for at komme til software siden.

Tilbage