Kontinuerlig dagslysstyring med PIR, manuel betjening, el-varmestyring med 16A elektronisk relæ og solafskærmning - enkelt rums løsning

Styrefunktioner til lys, temperatur og persienne/markise

Styrefunktioner til lys og temperatur: Lysene tændes og slukkes automatisk afhængigt af folks bevægelser og den aktuelle lysstyrke. Når lyset er tændt, opretholder lysstyringen i tilstedeværelsesdetektoren det valgte lux-niveau ved at dæmpe lampeaktuatoren efter dagslysets styrke. Endvidere kan der manuelt aktiveres tre forindstillede lysniveauer og en permanent sluk med et tryk. Temperaturstyringen prøver at holde rumtemperaturen på niveauet ved at styre det elektroniske relæ. Bevægelsesdetekteringen indstiller automatisk temperaturstyringen på komfortmodus eller standbymodus.

Persienne-/markise-styrefunktioner: En persienne- eller markisemotor med slutposition kan tilsluttes til hver af persienneaktuatorens kanaler. Persiennens eller markisens højdeposition kan justeres manuelt med trykkene. Ved lamelpersienner er det også muligt at indstille lamellernes vinkel.

Anvendelsesområder

Løsningen er beregnet til brug i kontorlokaler og/eller konferencelokaler, hvor lyset skal holdes konstant afhængigt af det naturlige lysindfald. Løsningen giver en avanceret styring af lyset med en automatisk bevægelsesdetektor og udvidet manuel styring. Løsningen er beregnet til styring af elektrisk opvarmning ved hjælp af Triac-teknik for ensartet og præcis styring af elektriske radiatorer.

Dokumentation og program

Download program og teknisk specifikationer i højre spalte.

Tilbage