Kontinuerlig dagslysstyring med PIR, manuel betjening, varme og køling med KNX EMO ventilmotor og solafskærmning - enkelt rums løsning

Styrefunktioner til lys, temperatur og persienne/markise

Styrefunktioner til lys og temperatur: Lyset tændes og slukkes automatisk afhængigt af folks bevægelser og den aktuelle lysstyrke. Når lysene er tændt, opretholder lysreguleringen i tilstedeværelsesdetektoren det valgte lux-niveau ved at dæmpe lampeaktuatoren efter dagslysets styrke. Endvidere kan der manuelt aktiveres tre forindstillede lysniveauer og en permanent sluk med et tryk. Temperaturstyringen prøver at holde rumtemperaturen på niveauet ved at styre det elektroniske relæ til opvarmning og en KNX EMO-ventilmotor til køling. Bevægelsesdetekteringen indstiller automatisk temperaturstyringen på komfortmodus eller standbymodus. En tilsluttet vindueskontakt indstiller temperaturstyringen til frost-/varmebeskyttelsesmodus, når vinduet er åbent.

Persienne-/markise-styrefunktioner: En persienne- eller markisemotor med endestop kan tilsluttes til hver af persienneaktuatorens kanaler. Persiennens eller markisens højdeposition kan justeres manuelt med trykkene. Ved lamelpersienner er det også muligt at indstille lamellernes vinkel.

Anvendelsesområder

Løsningen er beregnet til brug i kontorlokaler og/eller konferencelokaler, hvor lyset skal holdes konstant afhængigt af det naturlige lysindfald. Løsningen giver avanceret styring af lys, varme og køling med en automatisk bevægelsesregistrering og manuel styring plus en funktion, der registrerer åbne vinduer, så temperaturen kan indstilles på komfort- og standbymodus.

Dokumentation og program

Download program og teknisk specifikationer i højre spalte.

Tilbage