Kontinuerlig dagslysstyring med PIR, manuel betjening, varme og køling med telestat 230V og solafskærmning - enkelt rums løsning

Styrefunktioner til lys, temperatur og persienne/markise

Lysstyringsfunktioner: Lysene tændes og slukkes automatisk afhængigt af folks bevægelser og den aktuelle lysstyrke. Når lyset er tændt, opretholder lysreguleringen i tilstedeværelsesdetektoren det valgte lux-niveau ved at dæmpe lampeaktuatoren efter dagslysets styrke. Endvidere kan der manuelt aktiveres tre forindstillede lysniveauer og en permanent sluk med et tryk.

Temperaturstyringsfunktioner: Temperaturstyringen forsøger at holde rumtemperaturen på niveauet ved at styre termoelektriske 230V-ventilmotorer til opvarmning og køling via et KNX-varmestyringsmodul. Bevægelsesdetekteringen indstiller automatisk temperaturstyringen på komfortmodus eller standbymodus
Persienne-/markise-styrefunktioner: En persienne- eller markisemotor med slutposition kan tilsluttes til hver af persienneaktuatorens kanaler. Persiennens eller markisens højdeposition kan justeres manuelt med trykkene. Ved lamelpersienner er det også muligt at indstille lamellernes vinkel.

Anvendelsesområder

Løsningen er beregnet til brug i kontorlokaler og/eller konferencelokaler, hvor lyset skal holdes konstant afhængigt af det naturlige lysindfald. Løsningen giver avanceret regulering af lys og varme med en automatisk bevægelsesregistrering og manuel styring plus en funktion, der registrerer åbne vinduer, så temperaturen kan indstilles på komfort- og standbymodus.

Dokumentation og program

Download program og teknisk specifikationer i højre spalte.

Tilbage